بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1396/10/25 - 09:12
  • - تعداد بازدید: 175
  • - تعداد بازدیدکننده: 148
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان تهران؛

ششمین جلسه کارگروه علمی و فرهنگی نکوداشت مقام استاد غلامعلی مکتبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان تهران ششمین جلسه کارگروه علمی و فرهنگی نکوداشت مقام استاد غلامعلی مکتبی برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/News/96/slider24-10.jpg
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان تهران، ششمین جلسه کارگروه علمی و فرهنگی نکوداشت استاد غلامعلی مکتبی در صبح روز یک شنبه 24 دی ماه با حضور علیرضا زراسوندی رئیس بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد.

در این کارگروه که با حضور نمایندگان انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی و مدیران کل دفتر مشاوره و ارتباط با اجتماعات نخبگانی و دفتر تکریم و الگوسازی از نخبگان برگزار گردید در خصوص محتوای نکوداشت بحث و تبادل نظر شد. طیق مصوبات کارگروه، سخنرانان پیشنهادی در حوزه سیر تاریخی ورود تصویرگری به کتب آموزشی، شخصیت و سلوک حرفه‌ای استاد مکتبی، افراد تاثیر گذار در حوزه تصویرگری ادبیات و نیز تحلیل روانشناسانه از تصویرگری‌های کتب درسی سخنرانی خواهند داشت.

همچنین برگزاری نمایشگاهی از آثار اوریجینال استاد مکتبی در تاریخ نکوداشت در محل بنیاد نخبگان استان تهران، تهیه کلیپ نکوداشت ویژه استاد غلامعلی مکتبی و تجلیل از ارسال‌کنندگان آثار به مسابقه فرهنگی تصویر خاطره انگیز (جهت ارسال اثر کلیک کنید) در روز نکوداشت از مصوبات ششمین جلسه کارگروه علمی فرهنگی نکوداشت چهره های کتب درسی در حوزه تصویرگری بود.

شایان ذکر است بازدید از شرکت افست(نمایشگاه و تجهیزات چاپ کتاب) نیز در تاریخ 17 بهمن ماه برنامه‌ریزی گردید(جهت ثبت نام کلیک کنید)

نکوداشت استاد غلامعلی مکتبی با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی در تاریخ 6 اسفند ماه در محل بنیاد نخبگان استان تهران برگزار می‌گردد (جهت ثبت نام کلیک کنید)

غلا‌معلی مکتبی تصویرگر کتاب‌های کودکان است که در سال 1313 به دنیا آمد وی پس از پایان دوره دبیرستان، برای ادامه تحصیل به دانشکده هنرهای زیبا رفت و از آموزش استادانی همچون علی‌محمد حیدریان، جواد حمیدی و جوادی‌پور بهره گرفت و با دنیای نقاشی آشنا شد. پس از گذراندن دوره کامل نقاشی در دانشکده هنرهای زیبای تهران، به عنوان دانشجوی ممتاز برای ادامه تحصیل در رشته نقاشی به فرانسه رفت و ۶ سال در بوزار پاریس زیر نظر استادانی همچون "ژان سووربی" و "روژه شاستل" فرا گرفتن هنر نقاشی را ادامه داد. پس از بازگشت به ایران به کار تصویرگری کتاب پرداخت و تاکنون بیش از 150 کتاب شعر را تصویرگری کرده است.

تصویرگری کتاب های: "حسنی تو شهر قصه"، "حسنی نگو یه دسته گل"، "آقا باهوش"، "پسته دهان بسته"، "آسمان دریا شد"، " آس‍م‍ان ‌ه‍ن‍وز آب‍ی ‌اس‍ت"، "اب‍ل‍ق‌"، "اب‍ن‌س‍ی‍ن‍ا"، "از س‍ادگ‍ی ‌ت‍ا تأث‍ی‍رگ‍ذاری ‌طرح ها و رنگها"، "از ه‍م‍ه ‌ب‍ه‍ت‍ر م‍ام‍ان‌ من‍ه"، "ب‍اب‍ای ‌م‍ن‌ ق‍ش‍ن‍گ ‌اس‍ت"، "ب‍ازی ‌اب‍ر و ب‍اد"، "ب‍اغ ‌ف‍رش‍ت‍ه‌ه‍ا"، "ب‍زغ‍ال‍ه خ‍ان‍م‌"، "ب‍ل‍ب‍ل ‌ن‍وک ‌طلا و ب‍اغ ‌آرزوه‍ا" و " پ‍س ک‍ی ب‍رف م‍ی‌ب‍ارد؟" کار اوست.
  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 133257
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم