مهدی بلالیمود:
دستاوردهای کشور در حوزه درمان جانبازان شیمیایی بهتنهایی حاصل نشد/ بزرگترین افتخار من دانشجویانم هستند
نخبه سمشناسی و پزشک شاخص کشور با ارزشمند توصیف کردن اقدام بنیاد ملی نخبگان در تکریم مفاخر و سرآمدان بومی، گفت: تجربیات آموزشی، پژوهشی و درمانی بزرگان پزشکی کشور میتواند برای نسل جوان راهگشا باشد.
مراسم تکریم مهدی بلالیمود نخبه معاصر و رونمایی از کتاب «از مود تا لاهه»؛ زندگینامه روایی این نخبه معاصر به همت بنیاد نخبگان استان تهران و با همکاری دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان، روز شنبه 4 شهریور 1402 در سالن اجتماعات بنیاد تهران برگزار شد.
در این مراسم، دکتر مهدی بلالیمود؛ نخبه سمشناسی و پزشک شاخص کشور با اشاره به سیر علمی خود، تصریح کرد: بسیاری از متخصصان و محققان کشور در علم از من پیشی گرفتند که این نشاندهنده رشد علمی کشور است. بزرگترین افتخار من همین دانشجویان هستند.
وی با ارزشمند توصیف کردن اقدام بنیاد ملی نخبگان در تکریم مفاخر و سرآمدان بومی، افزود: تجربیات آموزشی، پژوهشی و درمانی بزرگان پزشکی کشور میتواند برای نسل جوان راهگشا باشد.
بلالیمود به برخی از فراز و نشیبهای زندگی خود در مسیر حرفهای اشاره و اظهار کرد: در مسیر نخبگی فرد باید تداوم داشته باشد.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد روحیه ملی برای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور، این مهم را لازمه رسیدن به توسعه و پیشرفت کشور دانست و اظهار داشت: این امر میتواند در روند تحقیقات علمی سرعت و شفافیت ایجاد کند. موضوعی که بهخوبی در دوران دفاع مقدس نقش خود را نشان داد. همان روحیه ملی زیربنای موفقیتهای کشور در بخش درمان در دوران دفاع مقدس شد و من نیز خوشحالم که در این مسیر در حد توان خود توانستم به جانبازان شیمیایی خدمت کنم گرچه در اوایل جنگ امکانات کشور بسیار محدود و ناچیز بود.
این نخبه سمشناسی تصریح کرد: قطعاً دستاوردهای کشور در حوزه درمان جانبازان شیمیایی بهتنهایی حاصل نشد؛ بلکه نتیجه همکاری مسئولان و محققان در آن دوران بود که به معنای واقعی دلسوز و متخصص بودند.
نظر دهید