بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/05/15 - 13:00
  • - تعداد بازدید: 1334
  • - تعداد بازدیدکننده: 1195
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط بنیاد نخبگان استان تهران به‌صورت مجازی برگزار می‌شود

کارگاه آموزشی «اعتماد به نفس» برای دانشجویان مستعد سراسر کشور

با هدف افزایش مهارت دانشجویان مستعد در زمینة خودشناسی و اعتماد به نفس، بنیاد نخبگان استان تهران درنظر دارد کارگاه آموزشی به این منظور را 30 مرداد 1401 به‌صورت مجازی برگزار کند.

بنیاد نخبگان استان تهران درنظر دارد در راستای برگزاری برنامه‌های دانش‌افزایی و مهارت‌آموزی ویژه جامعه نخبگان، کارگاه آموزشی «اعتماد به نفس» از مجموعه کارگاه‌های خودشناسی را روز یکشنبه مورخ 30 مرداد 1401 برای دانشجویان مشمول تسهیلات بنیاد ملی نخبگان (برگزیدگان طرح شهید وزوایی سراسر کشور) به‌صورت مجازی برگزار کند.

مشاور و روانشناس، خانم زینب عظیمی مدرس این کارگاه است و به ارائه این مباحث خواهد پرداخت: «اهمیت هویت و دلبستگی در اعتماد به نفس»، «تفاوت اعتماد به نفس و عزت نفس»، «نیاز به تحسین و تأیید»، «نیاز به عشق»، «نقش عزت نفس در سلامت روان»، «راهبردهای بهبود عزت نفس»، «برخوردهای مثبت و منفی با خود».

کلیة دانشجویان مشمول تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سراسر کشور که علاقه‌مند به شرکت در این کارگاه هستند، تا پایان روز پنجشنبه 27 مرداد فرصت دارند با مراجعه به سامانه سینا به نشانی http://sina.bmn.ir و انتخاب این رویداد از قسمت «برنامه‌های استانی آینده‌سازان» موجود در کارتابل، درخواست خود را ثبت کنند.

«اعتماد به نفس» از نظر روانشناختی یک خصوصیت بیرونی است که تحت تأثیر وراثت و محیط در طول دوره تکامل شکل می‌گیرد. اعتماد به نفس در طول زندگی تغییر می‌کند. این ویژگی در دهه اول زندگی اغلب کمی شکننده است؛ چون کودک هنوز مطمئن نیست چگونه رفتار کند. در دهه دوم شکل می‌گیرد و در دهه سوم محکم می‌شود. در دهه چهارم بدون تغییر می‌ماند و در دهه‌های پنجم و ششم تثبیت می‌شود و در دوران پیری کاهش می‌یابد. هر موفقیتی در زندگی اعتماد به نفس را افزایش می‌دهد و هر شکست آن را کاهش می‌دهد. اما اعتماد به نفس هیج گاه به صفر نمی‌رسد.

 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 160456

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید