بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/09/30 - 16:13
  • - تعداد بازدید: 1054
  • - تعداد بازدیدکننده: 1000
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
توسط بنیاد نخبگان استان تهران

مراسم معارفه بنیاد نخبگان ویژه نوورودان برتر سال تحصیلی 1402-1401 برگزار شد

با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان و دیگر مسئولان، مراسم معارفه بنیاد نخبگان ویژه نوورودان برتر سال تحصیلی ۱۴۰1-۱۴۰2 (رتبه‌های یک تا صد رشته‌های علوم انسانی، ریاضی، تجربی، هنر و المپیاد) برگزار شد.

مراسم معارفه بنیاد نخبگان ویژه نوورودان برتر سال تحصیلی ۱۴۰1-۱۴۰2 (رتبه‌های یک تا صد رشته‌های علوم انسانی، ریاضی، تجربی، هنر و المپیاد) دوشنبه ۲۸ آذرماه با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان؛ ناصر باقری مقدم، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان؛ حمید نادران طحان، رئیس بنیاد نخبگان استان تهران؛ مهدی شفیعی قاسمی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «آتیه‌پردازان ظهور شریف»؛ سید محمدصادق موحد، معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان؛ عباس ابراهیمی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد؛ میثم شهبازی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد؛ رضا گلشن مهرجردی، مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت مستعدان بنیاد ملی نخبگان و برخی دیگر از معاونان این بنیاد در سالن گلزار هتل بین‌المللی لاله برگزار شد.

 

 

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان، در این مراسم با اشاره به این‌که به عنوان عضوی از جامعه نخبگانی کشور در میان شما هستم، گفت: امروز به عنوان فردی که از مسیر شما گذشته ‌و به این جایگاه رسیده‌ام با شما صحبت می‌کنم و یک درخواست جدی از تک تک استعدادهای برتر دارم و آن این‌که برچسب نخبگی را از خودتان بردارید. این کار در ابتدا به نفع خود شما است.

 

به گفته دهقانی، اگر استعدادهای برتر خود را نخبه بنامند دیگر فرصت بروز استعدادهای ناشناخته خود را از خودشان می‌گیرند و همین اسم آن‌ها را محدود خواهد کرد و اجازه رشد به آنها نمی‌دهد. شما کسانی هستید که بخشی از استعدادها و توانمندی‌هایتان را کشف کرده‌اید و باید به خود فرصت دهید تا ظرفیت‌های دیگرتان نیز ظهور و بروز یابد.

 

دهقانی افزود: خداوند به دلایلی و با عدالتی که دارد همه استعدادها را در همه افراد قرار نداده است و گاهی پیش می‌آید که نخبگان به دلیل نداشتن پشتکار و همت؛ نمی‌توانند در مسیر درست استعدادهای خود حرکت کنند و از پیشرفت باز می‌مانند.

 

دهقانی افزود: معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان دو بستری هستند که می‌توانند در کشف استعدادهای شما و تبدیل آنها به دستاوردها و اتفاقات بزرگ کمک کنند تا اثرگذاری استعدادهای برتر در جامعه را ارتقا دهند. چون ما اعتقاد داریم کشور جز از راه نخبگی به سمت اصلاحات گام برنخواهد داشت. اگر از استعدادهای برتر در حکمرانی و مدیریت کشور استفاده کنیم قطعاً کشور پیشرفت و توسعه را تجربه خواهد کرد.

 

 

حمید نادران طحان، رئیس بنیاد نخبگان استان تهران ضمن خیرمقدم به نوورودان حاضر در سالن بیان کرد: شما عزیزان که از نعمت استعداد برتر برخوردار هستید به همراه تلاش، کوشش و پشتکاری که از خود نشان داده‌اید، در این جایگاه به عنوان استعداد برتر این مرز و بوم حضور دارید.

 

وی افزود: برای ما باعث افتخار است که بتوانیم به شما، جامعه نخبگانی خدمت کنیم. امیدوارم با تلاشی که از خودتان نشان می‌دهید بتوانید این استعداد نخبگانی را شکوفا کرده و در خدمت جامعه، کشور و از طرفی دیگر در جهت رشد و تعالی خودتان از این استعداد بهره‌مند شوید.

 

به گفته رئیس بنیاد نخبگان استان تهران، شاید برای برخی از شما، این رویداد، نخستین مواجهه شما با بنیاد ملی نخبگان باشد. این بنیاد وظیفه شناسایی، تسهیل و هدایت استعدادهای برتر را با هدف رشد و تعالی استعدادها برعهده دارد تا نخبگان بتوانند به جامعه خود خدمت کرده و اصطلاحاً مسیر نخبگی را طی کنند.

 

نادران طحان همچنین با بیان این‌که بنیاد نخبگان استان تهران به‌عنوان شاخه استانی بنیاد ملی نخبگان وظیفه این امر را برعهده دارد تا برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان را اجرایی کند، توضیح داد: بنیاد نخبگان استان تهران وظیفه دارد تا با استعدادهای برتر و نخبگان استان تهران ارتباط برقرار کند و با هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی از ظرفیت جامعه نخبگانی در حل مسائل استانی و کشور بهره بگیرد.

 

طی مراسم، مهدی شفیعی قاسمی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «آتیه‌پردازان ظهور شریف» در ارائه‌ای، روند زندگی، تحصیلات دوران مدرسه، کارشناسی، کارشناسی ارشد و‌ دکتری خود را شرح داد.

 

او در این ارائه، ضمن بیان راهکار و توصیه‌های جدی و کاربردی به نوورودان برای آینده روشن فعالیت نخبگان؛ داستان قبولی خود در رشته مهندسی صنایع، حضور در تشکل‌های دانشگاهی، طرح پشتیبان دانشگاه شریف، آشنایی با جریان کارآفرینی در دانشگاه و فعالیت در این حوزه را تشریح کرد.

 

همچنین شفیعی قاسمی در ادامه به چند فعالیت و کار تیمی خود از جمله؛ ساخت نخستین شبیه‌ساز عمل جراحی چشم، ساخت نخستین سامانه الکترو کلریشن برای پتروشیمی، ساخت راپچر دیسک در ایران برای نخستین بار، ساخت سامانه تصفیه آب کشتی برای نخستین بار، پوشش دهی کاتالیست کلر برای نخستین بار و بومی سازی واحدهای تولید کلر برای نخستین بار اشاره کرد.

 

در پایان برنامه نیز، بیات، رئیس گروه خدمات نخبگانی بنیاد نخبگان استان تهران، تسهیلات و حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان ویژه نوورودان برتر سال تحصیلی ۱۴۰1-۱۴۰2 را تشریح کرد.

 

او ضمن بیان تعریف اجتماعات نخبگانی، با اشاره به این‌که تسهیلات دانشجویان به دو بخش تسهیلات ماهانه و موردی تقسیم‌بندی می‌شود، به معرفی جزیی این تسهیلات پرداخت.

 

بیات همچنین با اشاره به اصلی‌ترین تسهیلات موردی بنیاد ملی نخبگان گفت: اصلی‌ترین حمایت این بخش، اعتبار همکاری دانشجویی است. البته کمک‌هزینه توانمندی آموزشی، کمک‌هزینه توانمندی کارآفرینی و مهارتی، تسهیلات ودیعه اجاره مسکن، هدیه ازدواج و تولد فرزند، بیمه تکمیلی درمان، کمک‌هزینه هسته‌های دانشجویی مسأله‌محور پژوهشی-فناوری(طرح احمدی روشن)، کمک‌هزینه شرکت در رویدادهای رقابتی مسأله‌محور( طرح شهید بابایی) از جمله دیگر تسهیلات ارائه شده بنیاد به جامعه نخبگانی است.

 

رئیس گروه خدمات نخبگانی بنیاد نخبگان استان تهران در ادامه به تفکیک به تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پرداخته و بیان کرد: البته ارائه تسهیلات بنیاد صرفاً محدود به دوره دانشجویی نیست بلکه یک مسیر پیوسته بوده و پس از مسیر دانش‌آموختگی نیز ادامه دارد.

 

از جمله تسهیلات و حمایت‌های ویژه دانش‌آموختگان برتر می‌توان طرح شهید تهرانی‌مقدم، طرح صیاد شیرازی، طرح شهید دکتر شهریاری، طرح کاظمی آشتیانی، طرح شهید دکتر چمران و ... اشاره کرد.

 

وی همچنین درخصوص روند ثبت اطلاعات دانشجویان و نخبگان در سامانه سینا و درخواست بهره‌مندی از پشتیبانی‌های دانشجویی، توضیحاتی را برای نوورودان حاضر در رویداد ارائه کرد.

 

  • گروه خبری : SlideShow,رویدادهای گذشته
  • کد خبر : 162764

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید