بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/11/21 - 14:00
  • - تعداد بازدید: 162
  • - تعداد بازدیدکننده: 151
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با همکاری بنیاد ملی و بنیاد نخبگان استان تهران برگزار می‌شود

آیین تکریم از خدمات استاد محمود حکیمی، پیشکسوت ادبیات و خادم فرهنگ عاشورا

با حضور جمعی از نویسندگان و مستعدان، آیین تکریم و تجلیل از خدمات فرهنگی، ادبی و معنوی «استاد محمود حکیمی» در تاریخ 28 بهمن 1402 برگزار خواهد شد.

بنیاد نخبگان استان تهران درنظر دارد با همکاری دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان؛ آیین تکریم و تجلیل از خدمات فرهنگی، ادبی و معنوی «استاد محمود حکیمی» نویسنده و پیشکسوت ادبیات دینی در ایران و خادم فرهنگ عاشورا را برگزار کند. جمعی از مسئولان، نویسندگان و استعدادهای برتر کشور در این برنامه حضور خواهند داشت.

 

محمود حکیمی (متولد ۱۳۲۳، تهران) یکی از نویسندگان و مترجمان پرکار ایرانی است. محمود حکیمی در سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه، برای تحصیل دررشته زبان انگلیسی وارد دانشگاه تربیت معلم شد و پس از مدتی تدریس در مدارس تهران، برای ادامه تحصیل دررشته تعلیم و تربیت به انگلستان رفت و پس از دریافت درجه فوق لیسانس و بازگشت به ایران، به تدریس در مراکز تربیت معلم پرداخت. وی اکنون بازنشسته ‌است و به کار مورد علاقه خود که همان تحقیق و تألیف درزمینه ادبیات معاصر انقلابی ایران و تاریخ تمدن است، می‌پردازد. محمود حکیمی از روزگار تحصیل به ادبیات فارسی و تاریخ تمدن علاقه داشت و با این گرایش به مطالعه آزاد می‌پرداخت.

 

محمود حکیمی سال‌ها در مدارس تهران به عنوان معلم زبان انگلیسی کار کرده، و پس از بازگشت از انگلستان به عنوان مدرس تعلیم و تربیت در مراکز تربیت معلم به تدریس اشتغال داشته و اکنون نیز مدتی است بازنشسته شده و به تحقیق و تألیف می‌پردازد. مطالعه، تحقیق و تألیف و سرودن اشعاری با مضمون ادبیات معاصر و انقلابی ایران و تألیف کتبی پیرامون تاریخ تمدن از کارهای روزمره محمود حکیمی است.

 

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق کانال آپارات بنیاد نخبگان استان تهران به نشانی https://www.aparat.com/tehranbmn/live این مراسم را روز شنبه 28 بهمن 1402 ساعت 15 تا 17 به‌صورت مجازی مشاهده کنند.

 

بنیاد ملی نخبگان با هدف الگوسازی سرآمدان کشور و به‌منظور آشنایی مستعدان و آحاد جامعه با سیر اجتماعی و حرفه‌ای این نخبگان، چاپ و نشر زندگی‌نامه‌های ایشان را مورد حمایت قرار می‌دهد. کتاب «از مود تا لاهه» نیز از جمله زندگی‌نامه‌های روایی مربوط به چهره‌های شاخص علمی کشور است که با حمایت بنیاد برای بهره‌برداری عموم به چاپ رسیده است.

 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 169853

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید