بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1401/09/09 - 11:52
  • - تعداد بازدید: 878
  • - تعداد بازدیدکننده: 844
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط بنیاد نخبگان استان تهران

اجتماع نخبگانی با آیت‌الله محمدعلی جاودان دیدار و گفتگو خواهند داشت

با هدف طرح مباحث فکری و اخلاقی میان جامعه نخبگان و علمای صاحب اندیشه، دیدار نخبگان و مستعدان با محقق عالی‌قدر، جناب آیت‌الله جاودان در تاریخ 23 آذر 1401 توسط بنیاد نخبگان استان تهران برگزار خواهد شد.

بنیاد نخبگان استان تهران درنظر دارد در راستای اجرای برنامه‌های معرفتی و هویتی با هدف نهادینه کردن ارزش‌های اخلاقی در اجتماع نخبگانی، دیدار جمعی از جامعه نخبگان با جناب آیت‌الله محمدعلی جاودان، استاد و محقق عالی‌ شأن حوزه اخلاق را روز چهارشنبه 23 آذر 1401 برگزار کند.

 

از تمامی مشمولان تسهیلات بنیاد نخبگان ساکن استان تهران که علاقه‌مند به شرکت در این دیدار هستند دعوت می‌شود با مراجعه به سامانه سینا به نشانی http://sina.bmn.ir و انتخاب این رویداد از قسمت «برنامه‌های استانی آینده‌سازان» موجود در کارتابل، درخواست خود را ثبت کنند.

 

مهلت ثبت‌نام تا پایان روز دوشنبه 14 آذر است. با توجه به محدودیت تعداد شرکت‌کنندگان، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کرده‌اند.

 

آیت‌الله محمدعلی جاودان، متولد ۱۳۲۴ هجری شمسی، نوه مرحوم شیخ مرتضی زاهد از علمای سابق شهر تهران است که عمری با زهد و تقوا زندگی کرد.

 

استاد جاودان در فقه از محضر اساتیدی چون آقایان مجتبی تهرانی و محمدتقی شریعتمدار و در فلسفه از محضر آیت‌الله مصطفوی و شیخ مهدی حائری یزدی بهره برده‌ است و به گفته خودشان، تمام عمرشان جز سالی که به بیماری سپری شد، مشغول درس و مباحثه بوده‌اند. اما اساتید اصلی ایشان که آقای جاودان به شاگردی آنان مشهور است، یکی مرحوم آیت‌الله حق‌شناس بود که علاوه بر درس اصول فقه، از ایشان اخلاق و معنویت آموخت و یکی مرحوم علامه سیدمرتضی عسکری بود که در مباحث اعتقادی و نیز تاریخ اسلام از محضر ایشان فراوان استفاده کرد.

 

در مسائل مربوط به تاریخ اسلام و معارف اسلامی، شیوه ایشان مشابه علامه عسکری است. تحلیل موشکافانه تاریخ و احتجاج به کتاب‌های معتبر اهل سنت، برای اثبات مدعاهای شیعه، در نهایت انصاف و احترام به مقدسات اهل سنت.

 

در مسائل مربوط به روانشناسی، ایشان به دکتر گلزاری ارجاع می‌دهند و در مسائل مربوط به تاریخ مشروطه، ایشان کتب مرحوم ابوالحسنی منذر را معرفی می‌کنند. در سیاست و فلسفه، معظم‌له ارادات زیادی به علامه مصباح یزدی دارند و همواره از ایشان تجلیل می‌کنند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 162360

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید