گزارش خبری/
حضور بانوان نخبه و مستعد در اردوی فرهنگی و زیارتی مشهد مقدس (17 تا 21 مهر 1402)
اردوی فرهنگی و زیارتی مشهد مقدس ویژه بانوان نخبه و مستعد استان تهران با همکاری بنیاد نخبگان استان تهران و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری 17 تا 21 مهر 1402 برگزار شد.
بنیاد نخبگان استان تهران با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان، در راستای تجلیل و تکریم نخبگان و مستعدان، انس و همافزایی و تقویت هویت دینی و ملی ایشان، اردوی فرهنگی و زیارتی مشهد مقدس را ویژه جامعه نخبگان استان برگزار کرد.
بیش از 400 بانوی نخبه و مستعد که محل تولد، تحصیل یا سکونتشان استان تهران است در این اردو حضور داشتند. این اردو در بازه زمانی 17 تا 21 مهر 1402 برگزار شد.
رویدادها و برنامههای مختلفی برای حاضرین در اردو برگزار شد:
سهشنبه 18 مهر
بانوان نخبه و مستعد، صبح سهشنبه 18 مهر در بدو ورود به مشهد مقدس و در محل ایستگاه راهآهن، مورد استقبال و خوشامدگویی قرار گرفتند. پس از مراجعه به هتلهای محل اسکان، پذیرش و پذیرایی، در مراسم افتتاحیه شرکت کردند.
آیین افتتاحیه در حرم مطهر امام رضا(ع) رواق حضرت زهرا(س)، پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء برگزار شد. پس از قرائت زیارت امین الله، دکتر حیدر مفتاحیزاده، سرپرست بنیاد نخبگان استان تهران ضمن خوشامدگویی به حاضرین، اهداف سفر نخبگان و مستعدان به مشهد مقدس و برنامههای اردو را تشریح کرد. سپس حجتالاسلام و المسلمین علی سرلک به ایراد سخنرانی پرداخت.
چهارشنبه 19 مهر
نشست با مسئولان بنیاد نخبگان استان تهران برای بحث و گفتگو با بانوان نخبه و مستعد، صبح چهارشنبه 19 مهر برگزار شد. تشریح سیاستهای جدید بنیاد، بهرهمندی از توانمندی و ظرفیت نخبگان و اعلام زمینههای همکاری با جامعه نخبگان استان از اهم مواردی بود که توسط دکتر مفتاحیزاده ارائه شد. این جلسه با پرسش و پاسخ میان حاضرین و مسئولان به پایان رسید.
برنامه پارک آبی از جمله برنامههای تفریحی اردو بود که برای علاقهمندان عصر چهارشنبه برگزار شد.
پنجشنبه 20 مهر
آیین اختتامیه شامل برنامه فرهنگی و آموزشی همراه با جشن، عصر پنجشنبه 20 مهر در سالن شهید مطهری مرکز همایشهای بینالمللی شهدای سلامت مشهد (هتل برج سپید) برگزار شد. حسن رحیمپور ازغدی و دکتر محمود انوشه در کارگاههای آموزشی به ارائه موضوع پرداختند.
دکتر جمیله سادات علم الهدی، همسر رئیس جمهور و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی؛ دکتر شقایق حقجوی جوانمرد، مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان و رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید کرمی، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان و مهندس رسول محمدقلی، دستیار ویژه رئیس بنیاد ملی نخبگان در امور مستعدان و آیندهسازان از سخنرانان این مراسم شبانه بودند.
دکتر علم الهدی، همسر رئیسجمهور، درخصوص رابطه اقتصاد و علم و نسبت دانشگاه و بازار آزاد به صحبت پرداخت. ایشان یافتههای پژوهشی پیرامون تأثیر اقتصاد صنعتی و رقابتهای اقتصادی بر علم و ارزشهای آن را برای حاضرین بازگو کرد.
دکتر حقجوی جوانمرد ضمن اشاره به موهبت و دستاوردهای سفرهای گروهی بهویژه اردوهای زیارتی، ابراز امیدواری کرد تا در طی این اردو فرصت مناسبی برای دیدار و گفتگوی صمیمانه با بانوان نخبه و مستعد فراهم شود.
اهداف برگزاری اردوهای سرای امید ویژه جامعه نخبگان توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر کرمی تشریح شد. ایشان ضمن اشاره به توفیقات و قلههای فتح شده، درخصوص اهداف پیشروی نخبگان و کشور به ارائه صحبت پرداخت.
مهندس محمدقلی ضمن اشاره به سیاستهای جدید و پیشروی بنیاد ملی نخبگان، عنوان کرد نگاه ویژه به اجتماع مستعدان در حوزه دانشآموزی مورد توجه و در دستور کار بنیاد قرار دارد.
برنامههای معنوی و زیارتی، دورهمی و دیدارهای صمیمانه با مسئولان، مسابقه عکس «من و حرف رئوف» از جمله سایر برنامههایی بود که در طول ایام اردو برای اجتماع نخبگان برگزار شد.
نظر دهید