معاون علمی رئیس جمهور در نشست با نخبگان و مستعدان عنوان کرد
صاحبان اصلی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی، جامعه نخبگانی است
نشست جامعه نخبگان با دکتر حسین افشین بهمنظور مسألهشناسی، هماندیشی و بررسی چالشها و فرصتها، در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برگزار شد.
نشست جامعه نخبگان با دکتر حسین افشین به منظور مسألهشناسی، هماندیشی و بررسی چالشها و فرصتها، شنبه 10 شهریور 1403 در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برگزار شد.
نخبگان در این نشست که در راستای مجموعه نشستهای اجتماع نخبگانی با مسئولان و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان و بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد، به بیان مسائل و پیشنهادهای خود در حوزه اختیارات معاونت علمی و فناوری و بنیاد ملی نخبگان پرداختند.
افشین نیز طی سخنانی در این نشست ضمن قدردانی از تلاشهای فعالان عرصه نخبگانی به نقشآفرینی استعدادها برای تعالی جامعه اشاره و اظهار کرد: صاحبان اصلی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، «جامعه نخبگانی» است.
وی ادامه داد: در این جمع، دو گروه از نخبگان به نمایندگی از سایر دوستان دعوت شدهاند؛ به علت اهمیت حوزه هوش مصنوعی و از طرفی کسب مقام اول قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در المپیاد جهانی نجوم، تیم هوش مصنوعی و تیم نجوم دو گروه منتخبی هستند که در این نشست دعوت شدهاند.
امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان را مجددا مهیا خواهیم کرد
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور، «نپذیرفتن عضو جدید در بنیاد ملی نخبگان» را یکی از دغدغههای جامعه نخبگی برشمرد و تصریح کرد: رفع این دغدغه در دستور کار ما قرار دارد و به نخبگان نوید میدهم که عضویت را برمیگردانیم.
به گفته او، جامعه نخبگان باید از رییس بنیاد ملی نخبگان و همکاران بنیاد انتظار داشته باشند و این انتظار، سرمایه جامعه است.
افشین، ضمن تأکید بر ضرورت اعتماد جامعه نخبگان به راهحل های خودشان، بیان کرد: هر طرحی در زمان و مکان خود ارزشمند است؛ به اعتقاد من هیچ طرحی در زمینه نخبگان نباید به طور ناگهانی قطع شود با این حال هر طرح نیز دارای یک تاریخ انقضا است.
بخش خصوصی، بخشی پولساز برای نخبگان کشور
وی درخصوص دغدغه جذب نخبگان در بازار کار بر ضرورت حضور جامعه نخبگی در بخش خصوصی تأکید کرد و افزود: نخبگان پیشران های کشور هستند و این قشر باید در بخش خصوصی فعالیت چشمگیری داشته باشند که میتواند پولسازتر از بخش دولتی باشد.
هدیه بنیاد ملی نخبگان به مدالآوران المپیاد
افشین در پایان در خصوص هدیهای که بنیاد ملی نخبگان برای مدالآوران المپیاد در نظرگرفته است تصریح کرد: به مدالآوران سفر مشهد به همراه خانواده در بهترین هتلها هدیه داده میشود؛ مضاف بر آن به مدال طلا 300 میلیون تومان، مدال نقره 250 میلیون تومان، مدال برنز 200 میلیون تومان و دیپلم افتخار نیز 100 میلیون تومان اعطا خواهد شد.