طی نشست مسئولان بنیاد نخبگان تهران و دانشگاه تربیت مدرس
لزوم توجه ویژه به حوزه هنر و معماری مورد تأکید قرار گرفت
رؤسا و مسئولان بنیاد نخبگان استان تهران و دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس طی جلسهای به بررسی و طرح زمینهها و ظرفیتهای موجود برای همکاری پرداختند.

بهمنظور ایجاد بسترهای تعامل و بررسی ظرفیتهای همکاری، مسئولان بنیاد نخبگان استان تهران و دانشکده هنر و معماری در جلسهای به این منظور روز یکشنبه 12 آذر 1402 به بحث و گفتگو پرداختند.
در این نشست، دکتر حیدر مفتاحیزاده، رئیس بنیاد نخبگان استان تهران؛ دکتر مجتبی انصاری، معاون بنیاد؛ دکتر منصور یگانه، رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس و جمعی از مدیران گروههای دانشکده هنر و معماری دانگاه تربیت مدرس حضور داشتند.
در ابتدای جلسه، یگانه از حضور و توجه رئیس بنیاد نخبگان قدردانی کرد و به معرفی دانشکده هنر و معماری پرداخت و آمادگی کامل این دانشکده را جهت ارتباط مؤثر و همکاری با بنیاد نخبگان، از طریق معرفی اساتید سرآمد و دانشجویان مستعد اعلام کرد.
مفتاحیزاده ضمن تشریح سیاستها و برنامههای پیشروی بنیاد تهران، ارتباط و تعامل با دانشگاهها و اساتید برتر استان را از اهم اقدامات بنیاد دانست. همچنین او به تغییر رویکرد بنیاد اشاره کرد و شناسایی فعال نخبگان و تقویت جایگاه و نقش اساتید را از برنامههای در حال اجرای بنیاد دانست. در پایان نیز تکریم و الگوسازی از اساتید نخبه که از طرف دانشگاه معرفی میشوند را امری ضروری دانست و آمادگی بنیاد را در این راستا اعلام کرد.
در ادامه، انصاری حمایت از جامعه نخبگان را از اهداف بنیاد دانست و در این راستا بر شناسایی و حمایت از نخبگان در تمامی حوزهها از جمله در حوزه هنر که مغفول مانده است تاکید کرد و اثرگذاری هنر در جامعه را از اموری دانست که از آن غفلت شده است.
سپس، دکتر شایستهفر، مدیر گروه هنر اسلامی، به جایگاه و اهمیت هنر ایرانی-اسلامی اشاره کرد و توجه بیشتر به حوزههای علوم انسانی و هنر را ضروری دانست. همچنین ایشان تشکیل کارگروه در حوزه هنر و علوم انسانی را لازم دانست و بر حمایت معنوی بنیاد از نخبگان و مستعدان تأکید کرد و این توجه و حمایت را مؤثر در پرورش ذهنیت خلاق مستعدان دانست.
در ادامه، دکتر خزایی، از اساتید دانشکده هنر و دکتر خاتمی، معاونت آموزشی به ذکر نکاتی از جمله مغفول ماندن هنر و اهمیت و تأثیر آن در جامعه پرداختند و لزوم توجه بیشتر به این حوزه را یادآور شدند.
دکتر مختاباد، مدیرگروه ادبیات نمایشی؛ با ارجاع به هگل، هنر را روح جامعه دانست و تأکید کرد که هنر امری شخصی است و فردی که تحصیلات دانشگاهی ندارد نیز میتواند یک نخبه هنری لحاظ گردد. مختاباد با اشاره به مکرمه قنبری نقاش و هنرمند خودآموخته که در سن 67 سالگی نقاشی را شروع کرد و تحصیلات دانشگاهی نداشت توجه بنیاد نخبگان به اقشار مختلف جامعه را ضروری دانست.
در ادامه، دکتر حسنوند، مدیر گروه نقاشی و دکتر نجار از اساتید دانشکده به ذکر نکاتی از جمله ضرورت توجه مضاعف به ساحت هنر پرداخت و پیشنهاد داد اساتید نخبه عضویت افتخاری بنیاد نخبگان را داشته باشند.
در پایان، رئیس بنیاد نخبگان تهران ضمن جمعبندی دیدگاهها و پیشنهادها، هدف از برگزاری چنین نشستهایی را در وهله اول آشنائی با مسائل و مشکلات، جهت ارتباط مؤثر و نزدیک اساتید و نخبگان و مستعدین با بنیاد دانست و لازمه ثمربخشی عینی این جلسات را امیدوار بودن به آینده و ایراندوستی معرفی کرد. مفتاحیزاده از بنیاد نخبگان به سفره امید نظام یاد کرد و ضرورت آشنایی اقشار مختلف جامعه با این بنیاد را لازم دانست. در اظهاری دیگر، مفتاحیزاده معرفی و تکریم نخبگان و الگوهای هنر و معماری را از برنامههای بنیاد نخبگان تهران دانست.
این نشست با بازدید از بخشهایی از دانشگاه از جمله مزار شهدای گمنام پایان یافت.
نظر دهید