در دیدار سفیران بنیاد با مشاور رئیس بنیاد مطرح شد
مسیر جدید و پیشروی بنیاد، گامی برای تحقق یک رؤیاست
دکتر شقایق حقجوی جوانمرد، مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان و دکتر مفتاحیزاده، رئیس بنیاد نخبگان تهران در نشستی صمیمانه با سفیران بنیاد در دانشگاهها دیدار و گفتگو کردند.
نشست سفیران بنیاد نخبگان در دانشگاهها با دکتر شقایق حقجوی جوانمرد، مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان و رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، روز دوشنبه 20 آذر 1402 در بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد.
در این نشست، دکتر شقایق حقجوی جوانمرد، مشاور رئیس بنیاد نخبگان؛ دکتر حیدر مفتاحیزاده، رئیس بنیاد نخبگان استان تهران؛ دکتر انصاری، معاون بنیاد نخبگان تهران و جمعی از مسئولان بنیاد تهران با سفیران بنیاد در دانشگاهها به بحث و گفتگو پرداختند.
در ابتدای جلسه، مفتاحیزاده ضمن خوشامدگویی به حاضرین بر تسهیل حضور نخبگان در بنیاد تأکید کرد و به تشریح اقدامات انجام شده در این راستا پرداخت. ایشان با اشاره به تغییرات بنیاد ملی و همچنین بنیاد تهران، سپردن امور به دست نخبگان را اولویت بنیاد دانست و وظیفه اصلی بنیاد را معرفی نخبگان و تسهیل برقراری ارتباط نخبگان با صنعت و فعالیتهای مرتبط و همچنین فراهم کردن زمینه برای ایدهپردازی توسط نخبگان دانست.
مفتاحیزاده در ادامه، با اشاره به حرف مقام معظم رهبری که نخبگان را آبروی این مملکت دانستهاند لزوم توجه بیشتر به نخبگان و آگاهی از مسائل و مشکلاتشان را لازم دانست و به اداره باشگاهی بنیاد توسط نخبگان تأکید کرد و انجام امور نخبگان توسط خود جامعه نخبگان را از سیاستهای جدید بنیاد برشمرد.
در ادامه، حقجویجوانمرد مسیر جدید بنیاد را گامی برای تحقق یک رؤیا دانست و حضور نخبگان در بنیاد و اداره امور توسط خود نخبگان را امری مغتنم شمرد. او گفت لازمه هر موفقیتی، تلاش و کوشش است و بهروزی کشور در گرو فعالیت مؤثر نخبگان دغدغهمند میباشد که وظیفه بنیاد مهیا کردن زمینه و شرایط برای این نخبگان و همراهی با آنهاست. او با اشاره به این نکته که تصیم گرفتن و تعیین نقشه راه برای جمع یا گروهی و به خصوص جمع نخبگان بدون مشورت با اعضای آن جمع کاری نامعقول است سیاست جدید بنیاد را که مبتنی بر مشارکت جامعه نخبگان در تدوین و ویرایش شیوهنامهها است امیدوارکننده دانست و با اشاره به اینکه معنای واقعی توانمندسازی، فراهم کردن امکانهای بدیل بیشتر برای افراد و به خصوص نخبگان است، لزوم حرکت بنیاد در این راستا را لازم دانست.
ایشان همچنین مهمترین شیوه نخبهپروری را ایجاد فرصتهای واقعی حل مسأله معرفی کرد و لازمه این امر را توجه به تمامی رشتهها از جمله علوم انسانی و علوم پزشکی دانست. مشاور رئیس بنیاد در پایان از نخبگان خواست تا در این راستا به معرفی سیاستهای جدید بنیاد به اساتید و همچنین فعالیت در این زمینه بپردازند.
در پایان، نخبگان در گفتوگویی صمیمانه به طرح مسائل و دغدغههای خود پرداختند.
نظر دهید