بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/08/24 - 21:47
  • - تعداد بازدید: 349
  • - تعداد بازدیدکننده: 336
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با رونمایی از طرحی مسأله‌محور در حوزه رسانه تأکید شد

ورود جامعه نخبگان موجب تحول در سازمان صدا و سیما خواهد شد

رئیس بنیاد نخبگان استان تهران و معاون توسعه و فناوری صدا و سیما، طی جلسه‌ای به بررسی ظرفیت‌های موجود برای همکاری پرداختند.

بر اساس اقدام‌های سند راهبردی کشور در امور نخبگان، در راستای همکاری در زمینه هم‌افزایی، تقویت و توسعه اجتماع و نظام نخبگانی کشور و حضور فعال جامعه دانشجویان و دانش‌آموختگان در زیست‌بوم فناوری و نوآوری، ایجاد فرصت برای تبدیل ایده‌های آنان به ارزش و اشتغال دانش‌آموختگان و همچنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای توسعه اثربخشی  و جذب نخبگان، مسئولان بنیاد نخبگان استان تهران و سازمان صدا و سیما در جلسه‌ای که روز یکشنبه 21 آبان 1402 برگزار شد به بررسی موارد مرتبط جهت همکاری پرداختند.

 

در این نشست، دکتر حیدر مفتاحی‌زاده، رئیس بنیاد نخبگان استان تهران؛ مهندس علیرضا شریفی، معاون توسعه و فناوری صدا و سیما و جمعی از مسئولان بنیاد نخبگان و صدا و سیما حضور داشتند.

 

 

گسترش همکاری و تعامل هم‌افزا میان بنیاد و صدا و سیما در اجرای برنامه‌های مشترک، تربیت نیروی انسانی متخصص ماهر و جلوگیری از خروج نیروهای مستعد، نخبه و خبره از چرخه خدمت به جامعه؛ تسهیل حرکت اجتماع نخبگانی در مسیر نخبگی به منظور اثر‌گذاری آنان در رشد و توسعه کشور و ارتقا آگاهی و شناخت اجتماع نخبگانی نسبت به نیازها و شرایط واقعی صدا و سیما از مهم‌ترین موضوعاتی بود که به آن‌ها پرداخته شد.

 

در ادامه، در باب مواردی از جمله اجرای طرح بورسیه دانشجویان با توجه به اعلام نیاز صدا و سیما؛ معرفی افراد، مطابق نیاز صدا و سیما در قالب تسهیلات جذب در شرکت‌های خصوصی؛ حل مسائل صدا و سیما در قالب هسته‌های مسئله‌محور و جذب استعدادهای برتر در صدا و سیما مطابق آیین‌نامه جذب در دستگاه‌های اجرایی کشور گفتگو و توافق صورت پذیرفت.

 

در حاشیه این جلسه دکتر عبدالله امیرخانی شهرکی، استاد راهبر یکی از هسته‌های حل مسأله بنیاد نخبگان از طرح خود با عنوان «بازسازی مدل سه‌بعدی از روی تصویر با بهره‌گیری از یادگیری عمیق» گزارشی ارائه کرد و با این توضیح که: «فرآیند بازسازی سه بعدی از اجسام، یکی از مسائل اصلی در علم رباتیک، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده به شمار می‌رود و امروزه این تکنیک کاربردهای فراوانی در سایر حوزه‌ها از جمله فیلم‌سازی، ساخت انیمیشن، تبلیغات و ... پیدا کرده است» اظهار داشت که این طرح چگونه می‌تواند در صدا و سیما موردبهره‌برداری قرار گیرد.

 

 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 168286

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید