بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/09/27 - 13:50
  • - تعداد بازدید: 495
  • - تعداد بازدیدکننده: 203
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به‌صورت مجازی

کارگاه آموزشی «حقایقی صادقانه در باب بی‌صداقتی» برای مخاطبان بنیاد ملی نخبگان برگزار شد

بنیاد نخبگان استان تهران کارگاه آموزشی «حقایقی صادقانه در باب بی‌صداقتی» را از مجموعه کارگاه‌های اخلاق نخبگی، با حضور مخاطبان بنیاد ملی نخبگان در تاریخ 23 آذر 1400 به‌صورت مجازی برگزار کرد.

~/Asset/News/News/Image/News/1400/honesty_end.jpg

در راستای اجرای برنامه‌های معرفتی و هویتی با هدف تبیین نظام فلسفی اجتماع نخبگانی و رشد و ارتقاء آن، کارگاه آموزشی «حقایقی صادقانه در باب بی‌صداقتی» توسط بنیاد نخبگان استان تهران با حضور دانشجویان مستعد و دانش‌آموختگان برتر، روز سه‌شنبه مورخ 23 آذر 1400 از ساعت 14 الی 16 به‌صورت مجازی برگزار شد.

«حجت‌الاسلام دکتر حسن بوسلیکی» متخصص در رشته اخلاق، مدرس این کارگاه بودند که درخصوص «ارزش اعتماد»، «مفهوم‌شناسی صداقت/بی‌صداقتی»، «گونه‌شناسی و هنجارشناسی دروغ»، «عوامل افزاینده یا کاهنده فریبکاری» و «راه هایی برای افزایش صداقت» به ارائه توضیحات پرداختند.

ایشان اعتماد را یکی از ابعاد سرمایه اجتماعی نام بردند که بسیار حائز اهمیت بوده و سه جنبه دارد؛ اعتماد بین مردم، اعتماد مردم به حاکمیت و اعتماد حاکمیت به مردم. بخش بزرگی از اعتماد محصول صداقت است.

از نظر دکتر بوسلیکی، در شرایط کنونی، مشکل جوامع تعداد دروغ‌هایی که گفته می‌شود یا به بیانی دیگر، فراوانی فریب نیست بلکه عمق فاجعه این است که با وجدان راحت دروغ گفته می‌شود و این عمل توسط افراد، قبیح شمرده نمی‌شود.

دکتر بوسلیکی اظهار کردند که در جامعه با انجام یک عمل نیکو، چرخة خیر شروع می‌شود، لذا نیاز است تا افراد با انجام اعمال خیر، شروع‌کننده زنجیره‌‌های اقدامات خیر و نیک شوند و بدین شکل اینرسی‌های سکون شکل گرفته را از بین برند، حتی با اعمال خیرخواهانه ساده‌ای چون سلام کردن، احوالپرسی، دادن حق عبور و غیره.

کارگاه حقایقی صادقانه، با مشارکت و ارائه نظرات توسط شرکت‌کنندگان به‌صورت تعاملی و دوطرفه برگزار شد که طی آن با پخش کلیپ‌های موضوعی، میان مدرس و مستعدین حاضر بحث و تبادل نظر شکل گرفت.

پیش از این و با هدف اجرای برنامه‌های معرفتی و هویتی به‌خصوص در حوزة اخلاق نخبگی، کارگاه‌های مجازی «خودفریبی، واقعیت یا خیال؟ (خودفریبی از منظر نوروسایکولوژی)»، «قضاوت و تصمیم‌گیری اخلاقی؛ از هست تا باید» و «قاعده زرین اخلاق؛ کارکردها و لوازم به‌کارگیری» برای مخاطبان بنیاد ملی نخبگان در طی سال 1400 توسط بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شده است.



  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 133182
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم